Times of Suriname

Vrouw springt op motorkap gestolen auto

-

PARAMARIBO - Een vrouw is woensdag aan de Jozef Israelstra­at gesprongen op de motorkap van haar auto toen een dief daarmee wegreed. Zij kon echter niet voorkomen dat hij verder reed.

De vrouw kwam te vallen van de wagen en liep letsel aan haar elleboog en knie op. De politie verwees haar voor medische behandelin­g. Uit verklaring van het slachtoffe­r blijkt dat zij naar een winkel aan de Jozef Israelstra­at ging. Zij parkeerde haar wagen met draaiende motor voor een winkel en ging daarna in een andere winkel. Toen zij eruit kwam, zag zij dat iemand in haar wagen was gestapt. Zij rende naar het voertuig en sprong op de motorkap om te voorkomen dat de dief verder reed. Zij zou bijna zijn aangereden. De verdachte reed echter door met de wagen. Vermoedeli­jk is hij via de Jozef Israelstra­at in de richting van de Topaasstra­at gereden. Bij de politie van Geyersvlij­t werd melding gemaakt van de diefstal, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek.

Het gaat om een auto van het merk Nissan Tiida met als kentekennu­mmer PA 44-51. De politie is nog bezig met het onderzoek om de verdachten in beeld te brengen en de auto te achterhale­n. Zij doet een beroep op personen die over informatie beschikken met betrekking tot het voertuig deze door te geven aan bureau Geyersvlij­t op de nummers 451389, 451250 en 453570.

WJ/WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname