Times of Suriname

Milieu Politie int SRD 20 duizend...

-

Het is verder ook gebleken dat grote handelszak­en zich schuldig maken aan het illegaal dumpen van vuil. Voorts is de afgelopen week gebleken dat personen van een bekend securitybe­drijf ook vuil vanuit het bedrijfsvo­ertuig hebben gegooid aan de Commissari­s Roblesweg. Ook deze personen en bedrijven zullen gestraft worden. De afdeling zal ook de namen van deze handszaken en bedrijven in de media publiceren.

Het afdelingsh­oofd betreurt het dat de mensen ervoor kiezen om hun vuil langs de straat te gooien in plaats van het netjes te laten opruimen. Hij vertelt dat de Milieu Politie de laatste tijd veel stuit op kadavers en hij kan zich niet voorstelle­n dat mensen die zoveel van hun huisdieren hebben gehouden deze, nadat die zijn doodgegaan, gewoon in een zwarte zak zetten en die langs de weg te dumpen.

De Milieu Politie zal de controle aanscherpe­n en genadeloos optreden tegen milieuover­treders. Hij kan zich niet voorstelle­n dat de mensen hun vuil gewoon ergens langs de openbare weg dumpen, zonder rekening te houden met het milieu.

WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname