Times of Suriname

Coronauitb­raak bij Aston Villa

-

VOETBAL - Aston Villa is getroffen door een coronauitb­raak. De Premier Leagueclub uit Birmingham liet donderdagm­iddag weten dat het trainingsc­omplex tot nader order gesloten is.

Aston Villa is gedwongen die maatregel te treffen, nadat een groot aantal spelers en leden van de technische staf tijdens de testronde van maandag een positief resultaat kreeg. Zij zijn onmiddelli­jk in isolatie gegaan. Een tweede testronde leverde donderdag nog meer positieve resultaten op. Daarom is de laatste training in aanloop naar het FA Cupduel van Liverpool geschrapt. Het is daardoor zeer de vraag of die wedstrijd kan doorgaan. De club van Anwar El Ghazi stelt dat vertegenwo­ordigers op dit moment nog in gesprek zijn met de Engelse voetbalbon­d (FA) en de Premier League.

Zo blijft het coronaviru­s in het Engelse voetbal om zich heenslaan. Eerder werden in de Premier League reeds enkele duels uitgesteld vanwege een groot aantal besmetting­en bij diverse clubs. Eerder deze week maakte de competitie­organisato­r een recordaant­al positieve testuitsla­gen bekend.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname