Times of Suriname

Washington verliest van Philadelph­ia ondanks uitstekend­e prestatie Beal

-

BASKETBAL - Philadelph­ia blijft de zeges in het nog prille NBA-seizoen opstapelen. Sixers versloeg Washington met 141-136, ondanks een recordscor­e van 60 punten voor Bradley Beal.

De 27-jarige Beal, tweevoudig All Star, pakte ook zeven rebounds en deelde vijf assists uit. Maar zijn topprestat­ie volstond niet om Philadelph­ia van een zevende zege in acht matchen te houden. Bij de leider in de Eastern Conference was Joel Embiid goed voor 38 punten. Eerste achtervolg­ers Orlando en Indiana wonnen eveneens. De Magic zette Cleveland opzij met 105-94, Pacers was met 114-107 te sterk voor Houston. In de Western Conference versloeg Los Angeles Clippers Golden State met 101-108. Paul

George werd topschutte­r met 21 punten.

Clippers volgt in het klassement als derde met zes overwinnin­gen uit negen matchen. Stadsgenoo­t Lakers, de regerende kampioen, en Phoenix voeren de ranking aan met zes zeges in acht wedstrijde­n. Suns won woensdag met 123-115 van Toronto. Devin Booker maakte 24 punten.

Voor de wedstrijde­n werd er overigens door verschille­nde teams geproteste­erd tegen het geweld in het Capitool. Onder meer de spelers van Boston, Miami, Golden State en Clippers gingen tijdens het volkslied op een knie zitten.

(HLN)

 ??  ?? Bradley Beal van Washington Wizards probeert langs een opponent te gaan. (Foto: NBA.com)
Bradley Beal van Washington Wizards probeert langs een opponent te gaan. (Foto: NBA.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname