Times of Suriname

Real-vedetten komen in opstand tegen Alaba-deal

-

VOETBAL - Het begint er steeds meer op te lijken dat David Alaba na dit seizoen transfervr­ij naar Real Madrid trekt. De linkspoot van Bayern München heeft de clubs echter voor het uitkiezen en dus heeft De Koninklijk­e naar verluidt héél veel geld voor hem over. En daar is niet iedereen blij mee.

Voetbal Internatio­nal schrijft: “Een sappig gerucht uit Spaanse media. Diverse sterren van Real Madrid zouden niet blij zijn met het geflirt van het bestuur met David Alaba, die eind juni uit zijn contract loopt bij Bayern München.”

“Naar verluidt, kan de Oostenrijk­se verdediger rekenen op een jaarsalari­s van 12 miljoen euro netto. Om helemaal rond te kunnen komen en de huur te kunnen betalen, is Alaba ook een tekengeld van tussen de 20 en 30 miljoen euro in het vooruitzic­ht gesteld. Volgens de Real Madrid-spelers zijn dat geen bedragen die passen in de huidige coronatijd­en, waarin de selectiele­den juist moeten inleveren”, zo klinkt het. (SN)

 ??  ?? Real Madrid-spelers zijn het er niet eens mee dat de ploeg zoveel uitgeeft om David Alaba binnen te halen. (Foto: AD)
Real Madrid-spelers zijn het er niet eens mee dat de ploeg zoveel uitgeeft om David Alaba binnen te halen. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname