Times of Suriname

Brooklyn Nets stopt zegereeks Sixers

-

BASKETBAL - De basketball­ers van Brooklyn Nets hebben in de NBA een einde gemaakt aan de zegereeks van Philadelph­ia 76ers. Na vijf overwinnin­gen op rij ging ‘Sixers’ in New York met 122-109 onderuit. Met zeven zeges tegenover nu twee nederlagen is Philadelph­ia wel nog steeds de best presterend­e ploeg in de eerste weken van het seizoen. Sixers moest het in Brooklyn doen zonder Seth Curry. De broer van vedette Stephen Curry van Golden State Warriors kon vanwege een enkelbless­ure niet meedoen. Volgens Amerikaans­e media zat de Amerikaan aanvankeli­jk wel op de bank, maar verliet hij na het eerste kwart de hal. Curry zou te horen hebben gekregen dat hij positief is getest op het coronaviru­s. Volgens ESPN moest de rest van de selectie na de wedstrijd in New York blijven voor contactond­erzoek en een extra testronde. Kampioen Los Angeles Lakers incasseerd­e tegen San Antonio Spurs de derde nederlaag van het seizoen: 118-109. LaMarcus Aldridge was met 28 punten de beste schutter bij Spurs. Bij Lakers kwam LeBron James tot 27 punten en hij gaf ook 12 assists. Dallas Mavericks won met 124-117 van Denver Nuggets. De OostEurope­anen Luka Doncic (Mavericks) en Nikola Jokic (Nuggets) maakten beiden 38 punten. (De Telegraaf)

 ??  ?? Joe Harris van Brooklyn Nets maakt hier twee punten. Spelers van Philadelph­ia 76ers konden dit niet voorkomen. (Foto: ESPN)
Joe Harris van Brooklyn Nets maakt hier twee punten. Spelers van Philadelph­ia 76ers konden dit niet voorkomen. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname