Times of Suriname

Romero en Rojo mogen vertrekken bij United

-

VOETBAL - Keeper Sergio Romero, die van 2007 tot 2011 bij AZ speelde, mag deze maand vertrekken bij Manchester United. Dat heeft trainer Ole Gunnar Solskjaer gemeld. Ook verdediger Marcos Rojo mag de club verlaten.

Romero en Rojo hebben beiden een contract dat aan het eind van het seizoen afloopt en de contracten worden niet verlengd. “We zijn voor hen op zoek naar clubs. Marcos heeft de tijd gekregen om naar huis te gaan dus hij is nog steeds in Argentinië. Sergio is inmiddels weer terug in Engeland na een bezoek aan zijn familie”, aldus Solskjaer. De 33-jarige Romero speelde 61 keer voor United. Hij verdedigde het doel toen de club

Ajax versloeg in de finale van de Europa League in 2017. In augustus van vorig jaar kwam hij voor het laatst in actie, in de Europa League tegen FC Kopenhagen (1-0-overwinnin­g). Rojo (30) speelde 122 keer voor United. Hij kwam in 2014 over van Sporting.

(AD)

 ??  ?? Doelman Sergio Romero mag uitkijken naar een ander team. Manchester United wil deze transferpe­riode af van hem. (foto: VP)
Doelman Sergio Romero mag uitkijken naar een ander team. Manchester United wil deze transferpe­riode af van hem. (foto: VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname