Times of Suriname

Özil doet Arsenal bizar voorstel

-

VOETBAL - Mesut Özil heeft Arsenal een werkelijk bizar voorstel gedaan. De Duitse spelmaker wil de club deze winter verlaten, maar eist wel financiële compensati­e in ruil. Er is de nodige interesse in hem.

Özil komt als grootverdi­ener niet meer aan spelen toe bij Arsenal. De Londenaren willen hem daarom van de loonlijst af hebben voordat hij zijn transfervr­ije status bereikt, maar de Duitser is sceptisch. Een overstap naar Fenerbahçe of de Amerikaans­e MLS gaat immers samen met een flink salarisoff­er.

De middenveld­er heeft naar verluidt een bizar plan neergelegd bij Arsenal. The Sun heeft vernomen dat Özil de club best wil verlaten in januari, maar dan wil hij het restant van zijn salaris in de komende jaren alsnog ontvangen.

Een kwestie van spreiden dus. Tussen nu en de zomer van 2023 wil hij de wekelijkse 350 duizend pond inruilen voor 68 duizend pond per week. Özil gaat vanzelfspr­ekend ook bij een nieuwe club fors verdienen. Met dit voorstel weet de Duitser zeker dat hij de komende jaren nog altijd vele miljoenen opstrijkt. (VN)

 ??  ?? Mesut Özil heeft Arsenal een werkelijk bizar voorstel gedaan. Hij zal de club deze winter verlaten, maar eist wel financiële compensati­e in ruil. (Foto: AD)
Mesut Özil heeft Arsenal een werkelijk bizar voorstel gedaan. Hij zal de club deze winter verlaten, maar eist wel financiële compensati­e in ruil. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname