Times of Suriname

Onbegrip over actie Wijnaldum

-

VOETBAL - De kans is nog altijd aanwezig dat Georginio Wijnaldum na dit seizoen, als zijn contract afloopt, gratis de deur uit wandelt bij Liverpool FC. De middenveld­er zou best willen bijtekenen, maar alleen tegen een salaris dat hem één van de grootverdi­eners van de club zou maken. “Hij is goed, heel erg goed, maar ik zou hem niet in hetzelfde salarisrij­tje scharen als Salah, Mané en zelfs

Firmino”, reageert voormalig Tottenham Hotspur-spits Darren Bent in gesprek met Football Insider. “Om jezelf af te vuren richting het niveau waar Van Dijk, Alisson en dat soort jongens zijn, moet je echt levens veranderen na je komst bij de club. Dus ik vind Wijnaldum niet op dat niveau, en dus zou hij ook niet evenveel salaris moeten krijgen.”

“Hij zou onherroepe­lijk meer geld moeten verdienen, maar hij hoort niet gelijk één van de grootverdi­eners te worden, nee”, aldus Bent. Het is maar zeer de vraag of Wijnaldum wel zal bijtekenen bij de Reds, want ook FC Barcelona en PSG zouden nadrukkeli­jk naar zijn diensten hengelen. En ook het Internazio­nale van Romelu Lukaku werd al genoemd. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname