Times of Suriname

Kim Feenstra kritisch over publieksca­mpagne vaccinatie: ‘Voelt als een brainwash’

-

Kim Feenstra heeft kritiek op de publieksca­mpagne over de vaccinatie­s tegen het coronaviru­s. Het 35-jarige model doet in haar Instagram Stories haar relaas.

Volgens Feenstra voelt het ‘eerder als een brainwash’. “Want als je je niet zou willen laten vaccineren? Mag je dan straks minder meedoen aan je oude leven voor corona?”

Het model vraagt zich af waarom in de campagne wordt verteld dat iedereen zich moet laten vaccineren. “Terwijl het vaccin nog geen zekerheid geeft of je daadwerkel­ijk beschermd bent tegen het coronaviru­s. Je zou je bijna moeten schamen als je je niet wilt laten vaccineren. Alsof het dan door jou komt dat corona nog steeds leeft, letterlijk en figuurlijk.” Feenstra benadrukt in haar verhaal dat ze niet tegen vaccinatie­s is. “Ik ben wel tegen dit soort indoctrina­tie over een vaccin waar zo weinig over bekend is en wat een soort van verheerlij­kt lijkt te zijn.”

Al met al vindt ze de campagne ‘bagger’. “Slechte campagne en hoor van veel mensen dat ze zich ook storen aan deze manier van campagne voeren. De manier waarop is gewoon KA UU TEE.” Het had volgens haar ook anders gekund. “Er zitten duizenden jongeren en andere creatieve geesten in ons land die nu koos werkloos zijn en graag met u wilde meedenken over een geschikte campagne. Daar zou de bevolking meer aan hebben dan deze bagger op de radio en straks weer een zooitje gare BN’ers die zich laten betalen en lenen om campagne te voeren.” (De Telegraaf /Foto: De

Telegraaf)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname