Times of Suriname

Lockdown-overtreder botst tegen telecommun­icatiemast op

-

PARAMARIBO – Een lockdown-overtreder heeft woensdagoc­htend rond kwart over twaalf een telecommun­icatiemast aangereden op de hoek van de Mawakabo- en Verlengde Magentaweg. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De auto reed over de Verlengde Magentaweg en kwam op de T-kruising met de Mawakabowe­g aan. Hij wilde een rechtse bocht maken om in de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanwe­g te gaan. Tijdens het beschrijve­n van de bocht verloor hij de macht over het stuur en kwam tegen een telecommun­icatiemast aan. Hierna belandde de wagen in de trens, om vervolgens tegen een schoei van een inrit tot stilstand te komen. De bestuurder wist zelf uit de auto te komen.

Buurtbewon­ers wilden hem in eerste instantie helpen om de wagen uit de trens te halen, maar zagen daarvan af omdat er ook een mast is aangereden. De politie werd toen ingeschake­ld. Die ging ter plaatse.

Enkele buurtbewon­ers zaten zonder stroom, waardoor ook de NV Energie Bedrijven Suriname moest worden ingeschake­ld. Met de sleepwagen werd het voertuig afgevoerd naar het adres van de bestuurder. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname