Times of Suriname

Politie Munder arresteert dief

-

PARAMARIBO – De politie van Munder heeft Krishan J gearrestee­rd voor gekwalific­eerde diefstal. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld.

De man heeft wasbakken en andere spullen gestolen uit een woning. Ook trachtte hij spullen te stelen bij zijn buurvrouw. De buurvrouw was thuis, toen zij een gestommel in haar vliering hoorde en een gefluister buiten de woning. Zij keek naar buiten en zag enkele mannen. Zij begon meteen te gillen. De vrouw kon nog zien dat haar achterbuur­man Krishan J op haar erf was.

Krishan J zou eerder dit jaar rond halftwee in de ochtend op straat zijn aangetroff­en met twee wasbakken. Bij een onderzoek in de buurt bleek dat er in een woning was ingebroken. Daarbij zijn wasbakken, toiletpott­en, kabels, een zekeringka­st en andere spullen weggenomen. De eigenaar van het pand bevindt zich in Nederland. Zijn erf is begroeid met gras. De verdachte ging vermoedeli­jk met anderen op de plaats. Via de vliering gingen zij in het huis om de goederen te stelen.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname