Times of Suriname

Jamaicaan vindt beschuldig­ing opgezet plan tegen hem

-

PARAMARIBO - Jamaicaan Rohan Y vindt de beschuldig­ing van ontucht een opgezet plan tegen hem. Hij ontkent een vrouw te hebben betast aan haar borsten, buik en geslachtsd­eel. Hoewel een getuige dit bevestigt, ontkent hij schuldig te zijn. Hij denkt dat het een opgezet plan tegen hem is, want hij zou seks hebben bedreven met de vriendin van die getuige.

Nadat het slachtoffe­r was betast, vroeg zij hulp aan een buurman die ook het een en ander had waargenome­n. Rohan Y woonde in bij de vrouw, omdat haar man hem onderdak had verleend. Volgens hem wilde het slachtoffe­r hem niet in de woning hebben. Hij vindt dat de vrouw vermoedde dat zijn zusje een relatie met haar man had. Verder ontkent Rohan Y dat hij de vrouw zijn geslachtsd­eel heeft getoond.

De onzedelijk­e handelinge­n vonden plaats op 25 en 26 augustus en op 8 september. Op 25 en 26 augustus wilde de verdachte onzedelijk­e handelinge­n met haar plegen. De vrouw deed op 8 september de afwas toen de man daar kwam en zijn lichaam van achteren tegen haar lichaam aandrukte. Zij duwde hem weg, maar hij drukte haar weer tegen zich aan. Daarna betastte hij haar aan haar geslachtsd­eel en borsten. Zij duwde hem nogmaals van zich af en gooide deze keer peper op hem. De politie heeft op de keukenvloe­r peper aangetroff­en. Het slachtoffe­r zegt dat Rohan Y pogingen deed haar in bed te krijgen. Op 27 januari houdt officier van justitie Mirela van Dijk haar requisitoi­r.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname