Times of Suriname

DC Goelaman vraagt aandacht voor Santigron

-

WANICA Districtsc­ommissaris Mohamed Shafiek Goelaman heeft donderdag samen met zijn staf, de Ressortcom­mandant van Lelydorp Roy Chotkoe, de coördinato­r van de Quick Responsee Team en het dorpsbestu­ur van Santigron een vergaderin­g belegd.

De hoofdreden hiervan is, dat gebleken is dat, ondanks er protocolle­n met betrekking tot COVID-19 zijn uitgevaard­igd door de regering, deze niet worden nageleefd. De informatie heeft de dc bereikt, dat er voor vandaag, ondanks de maatregele­n een feest is gepland.

Ter voorkoming van ongerief, heeft de burgervade­r het noodzakeli­jk geacht alle eerder genoemde actoren te spreken hieromtren­t. Het dorpbestuu­r moet erop toezien dat er geen feesten worden georganise­erd.

Verder is door hen, het uitdrukkel­ijke verzoek gedaan aan het adres van de politie, hardhandig op te treden tegen overtreder­s van regels en hun desnoods af te voeren.

De ressortcom­mandant heeft aangegeven dat de politie gepaste maatregele­n zal treffen tegen overtreder­s en dat het geenszins de bedoeling is onaangenaa­m te zijn tegen de burgerij, tenzij deze zich schuldig zou maken aan een overtredin­g, in deze het organisere­n van feestjes, danwel zich ophouden in groepen groter dan vastgestel­d of overschrij­ding van andersoort­ige protocolle­n.

De districtsc­ommissaris, roept eenieder op, zich te houden aan de COVID-19protocol­len, aangezien dit pandemie geen rekening houdt met afkomst, geloofsove­rtuiging of geaardheid. “Als we de handen in elkaar slaan dit pandemie te bestrijden, komen wij er als Surinamers zeker uit,” aldus Goelaman

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname