Times of Suriname

OM gaat uit van misdrijf als doodsoorza­ak meisje (14) in Almelo

-

AMELO- Justitie gaat ervan uit dat het veertienja­rige meisje dat zondag dood werd aangetroff­en in Almelo om het leven is gekomen door een misdrijf. Die conclusie trekt het Openbaar Ministerie (OM) Oost-Nederland vrijdag op basis van de voorlopige resultaten van de sectie op het lichaam van het slachtoffe­r.

Het OM doet “in het belang van dit onderzoek” verder geen mededeling­en en zegt dat het onderzoek nog “in volle gang” is.

Donderdag werd bekend dat de drie verdachten, een man en zijn twee minderjari­ge zonen, twee weken langer blijven vastzitten op verdenking van betrokkenh­eid bij de dood van het meisje.

Het lichaam van het meisje werd zondag na een melding gevonden in een sloot achter een bedrijvent­errein aan Het Wendelgoor in Almelo. Diezelfde avond werden een jongen uit Almelo en zijn vader uit Wierden opgepakt. Maandagavo­nd werd de derde verdachte opgepakt. De doodsoorza­ak van het meisje is nog niet bekend. Ook is er nog niets gemeld over de relatie tussen de verdachten en het slachtoffe­r. ( nu.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname