Times of Suriname

Real-icoon keihard tegen Hazard

-

VOETBAL - Het gaat bij Real Madrid van kwaad naar erger, want donderdaga­vond leden ze ook in de Spaanse Supercup nog eens een pijnlijke nederlaag. In de halve finale gingen ze onderuit tegen Athletic Bilbao, waardoor ze een finale tegen FC Barcelona in rook zien opgaan. Eden Hazard lijkt in de Spaanse pers weer de zondebok te gaan worden.

De Rode Duivel stond aan de aftrap, maar kon zich niet echt tonen. Hij werd na 67 minuten vervangen. Op sociale media gaven heel wat fans hem al de volle lading en ook Predrag Mijatovic is snoeihard voor onze landgenoot. De Montenegri­jn is niet de eerste de beste, want hij speelde drie jaar voor Real en bezorgde hen in 1998 de Champions League met de enige goal in de finale.

“Hij heeft me tot dusver absoluut niet kunnen bekoren”, verklaarde Mijatovic aan Cadena SER. “Ik zag laatst nog eens zijn statistiek­en van vorig seizoen en dat was echt schrikken. Hij zal veel moeten verbeteren. Misschien moet hij in matchen als tegen Athletic geen titularis zijn. We zijn eraan gewend geraakt om Real goed te zien spelen zonder Hazard en dat is zorgwekken­d.” (VN)

 ??  ?? Eden Hazard presteert tot nu toe matig bij Real Madrid en krijgt kritiek te verwerken van Predrag Mijatovic. (Foto: Goal)
Eden Hazard presteert tot nu toe matig bij Real Madrid en krijgt kritiek te verwerken van Predrag Mijatovic. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname