Times of Suriname

Bale levert Real opnieuw stevige kater op

-

VOETBAL - Gareth Bale werd afgelopen zomer eindelijk verlost van de bank van Real Madrid en keerde op huurbasis terug naar Tottenham Hotspur. Maar zijn toekomst bij de Engelse topclub lijkt onzeker. Volgens The Times ziet het er momenteel niet naar uit dat de Welshman in Londen blijft. Bale beleefde destijds gouden jaren bij Tottenham voordat hij naar Real Madrid transferee­rde. Maar in de Spaanse hoofdstad verdween hij geleidelij­k aan uit beeld. Afgelopen zomer keerde de aanvaller dan ook terug op het oude nest, een groot succes is dat vooralsnog niet. Door blessures heeft Bale al verschille­nde wedstrijde­n gemist en ook de komende wedstrijde­n lijkt hij te moeten missen door kuitklacht­en.

Volgens het Britse medium voelt Bale zich desondanks in Londen gelukkiger dan in Madrid. Hij komt indien fit weer vaker aan spelen toe en heeft bovendien een uitstekend­e relatie met coach José Mourinho. Maar Tottenham moet de komende maanden wel meer aanleiding krijgen om zijn Real-contract af te kopen.

Real Madrid wil in ieder geval graag af van Bale, die voor vele miljoenen op de loonlijst staat. Indien Tottenham niet toehapt, is het echter nog maar de vraag welke andere club bereid is om te investeren in zijn komst. Het Madrileens­e bestuur krijgt er nu al kopzorgen van. (VN)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname