Times of Suriname

Jae’Sean Tate helpt Houston met double-double aan zege

-

BASKETBAL - Jae’Sean Tate heeft donderdaga­vond zijn eerste double-double laten optekenen in de NBA. De small forward hielp Houston Rockets aan een 105-109 zege tegen San Antonio Spurs.

Zonder de naar Brooklyn Nets vertrokken sterspeler James Harden kon Houston

Rockets rekenen op een uitstekend­e Christian Wood, die 27 punten en 15 rebounds lukte. Ook Jae’Sean Tate liet van zich spreken, met 13 punten en 10 assists.

Verder won Indiana Pacers ruim met 87-111 van Portland Trail Blazers. Dat was voor een groot deel te danken aan het duo Malcolm Brogdon en Domantas Sabonis, die 48 punten voor hun rekening namen. Het verschil werd vooral gemaakt in het tweede kwart (33-10). Portland Trail Blazers raakte Jusuf Nurkic kwijt. Hij viel in het derde kwart van de wedstrijd uit met een gebroken pols. Voor Indiana Pacers was het de eerste zege bij Portland Trail

Blazers sinds 2007.

Miami Heat, vorig seizoen verliezend finalist, ging met 125-108 onderuit tegen Philadelph­ia 76ers. Bij de thuisploeg was Shake Milton goed voor 31 punten. Denver Nuggets deed goede zaken en versloeg Golden State Warriors met 114-104. (HLN)

 ??  ?? Jae’Sean Tate (l) van Houston Rockets wordt belaagd door een opponent. (Foto: NBA.com)
Jae’Sean Tate (l) van Houston Rockets wordt belaagd door een opponent. (Foto: NBA.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname