Times of Suriname

Tientallen coronaboet­es uitgedeeld bij opnames videoclip Famke Louise

-

De 66 boetes die donderdaga­vond in het Noord-Hollandse Lijnden werden uitgedeeld wegens het overtreden van de coronarege­ls, waren bestemd voor mensen die daar aanwezig waren voor opnames van een videoclip van Famke Louise. De 22-jarige zangeres liet donderdag in haar Instagram Stories zien dat ze filmopname­s had in een loods. Ook rapper Blacka was daarbij aanwezig. Hij deelde in zijn verhaal beelden van agenten in de loods. Op Facebook schrijft de politie Haarlemmer­meer: “Wederom hebben we vanavond samen met Handhaving & Toezicht en de Marechauss­ee handhavend moeten optreden vanwege het feit dat een grote groep mensen in een ruimte bijeen was en de coronamaat­regelen overtra. Het betrof een loods aan de Raasdorper­weg. Alle 66 aanwezigen hebben een proces-verbaal ontvangen.” Volgens het management van de zangeres was Famke slechts kort op de set aanwezig voor haar bijdrage en was ze enkel in het gezelschap van haar stylist en visagist. ”Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden’’, luidt de verklaring aan het ANP. Wel heeft de politie haar gegevens genoteerd. “Maar over een boete hebben ze het niet gehad. Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd.”

Het is niet de eerste keer dat Famke zorgt voor ophef tijdens de coronapand­emie. Vorig jaar kwam de zangeres behoorlijk onder vuur te liggen, nadat zij het gezicht was geworden van de ’Ik doe niet meer mee’-actie op sociale media, om zich zo te verzetten tegen de coronamaat­regelen. Famke kwam al snel terug op haar actie en zocht contact met icarts Diederik Gommers om zo haar invloed op jongeren op een positieve manier te gebruiken.

Ook tijdens de lockdown zijn onze journalist­en dag en nacht voor u in de weer. Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws en stellen kritische vragen: waarom is ons land later met de introducti­e van een vaccin dan sommige buurlanden, worden economisch­e belangen niet onevenredi­g geschaad, en heeft het kabinet nu wel een plan voor hoe het na de lockdown verder moet? Ondertusse­n hangt een snoeihard oordeel over de toeslagena­ffaire als een donkere

wolk boven dit kabinet.

 ??  ?? (De Telegraaf/ Foto: World Today News)
(De Telegraaf/ Foto: World Today News)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname