Astro

Hälsa: LÅT INTE STRESS PÅVERKA DITT VÄLMÅENDE

-

Inget år för fenomenala prestation­er. För det mesta går det ungefär som vanligt när du tränar. Mars och december avviker lite från den allmänna mallen och just då finns det en ökad risk för skador eller för förkylning­ar som aldrig vill gå över. Det har med stress att göra, och om du anstränger dig för att inte stressa just då blir antagligen årets två sämsta månader inte så värst mycket värre än de övriga tio.

I övrigt handlar det mest om att du behöver vara beredd på att planera om lite. Om du till exempel får ett mycket mer krävande arbete eller ägnar året åt hårda studier, kan det hända att dina nuvarande friskvårds­vanor och hälsorutin­er inte riktigt fungerar. Sätt dig i så fall ner och välj en ny metod med en gång i stället för att klamra dig fast vid den gamla, daterade.

 ??  ?? … ordet astrologi kommer från grekiskan? Astron betyder stjärnbild och logos ungefär lära. Astrologin är dock betydligt äldre än sitt grekiska namn och går att finna långt utanför det antika Greklands räckvidd.
… ordet astrologi kommer från grekiskan? Astron betyder stjärnbild och logos ungefär lära. Astrologin är dock betydligt äldre än sitt grekiska namn och går att finna långt utanför det antika Greklands räckvidd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden