Astro

Vågen

-

Vågen 24 september–23 oktober

Just i år så utvecklas kärleksliv­et olika beroende på om du är singel eller har en partner. För dig som är singel blir det ett harmoniskt år men det är ganska osannolikt att du verkligen fäster dig vid någon. I alla fall inte så pass mycket att du börjar funderar på att bilda ett par. Du är så upptagen av ditt eget liv, av nya möjlighete­r på jobbet och av nya kontakter att du periodvis skjuter romantiken åt sidan helt och hållet, varvid relationer som inte riktigt kommit i gång än tenderar att självdö.

Men det blir gott om pirriga, romantiska veckor lite här och där så 2019 är långt ifrån ett dåligt år. För dig som har en part- ner blir det lite annorlunda. Motorn är fortfarand­e att du är så upptagen men effekten blir en annan än för singlar. Under de perioder som innehåller mycket kärlek blomstrar din relation, men under de kärlekslös­a perioderna blir det inte bara svalt utan det krisar ganska rejält. Februari och juli är värst.

Den positiva sidan av saken är att om din relation håller igenom det här elddopet så står den starkare när 2020 börjar, och du kommer i det läget att ha lärt dig mycket om både dina egna behov och din partners innersta sidor. För både singlar och övriga är det hösten som blir årets finaste årstid. För dig som söker efter den stora kärleken kan hösten överraska.

Många långa projekt och full rulle karakteris­erar ditt 2019. Stora förändring­ar är på gång men mitt i allt ihop gäller det att du tar hand om dig själv. Du har en tendens att bry dig om andra så mycket att du glömmer ditt eget välmående.

Dina kärleksdat­um: 22 mars 29 september 3 oktober

För dig som söker efter den stora kärleken kan hösten överraska

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden