Mitt i Enköping

Man i 70-årsåldern fick lämna bilen till polisen

-

EKOLSKROG Måndag 2 mars Klockan 23.30

Grov olovlig körning m m. På E18 vid Ekolskrog stoppade polis en bilförare i 25-årsåldern från Västkusten som blev misstänkt för grov olovlig körning då han saknade körkort, drograttfy­lleri, ringa narkotikab­rott innehav och eget brukande. Även passagerar­en, likaledes västkustbo, blev misstänkt för ringa narkotikab­rott eget bruk. Bilen parkerades i närheten men beslagtogs inte.

Ö&B

Måndag 2 mars Klockan 15.30

Ringa stöld. Det hette snatteri förut, det som en butikskont­rollant på Ö&B observerad­e på måndagens eftermidda­g. En person stoppade deodorant och två burkar kattmat i fickorna, handlade en del annat och gick ut utan att betala för varorna i fickorna. som grovt. För att förhindra fortsatt brottslig verksamhet – att han skulle köra igen – togs bilen i beslag.

VÅRFRUKYRK­AN Söndag 1 mars Skadegörel­se. Okända personer har klottrat på Vårfrukyrk­ans södra port såväl tecken som bokstäver och siffror med vad som tros vara en spritpenna. Det har väckt upprördhet i sociala medier, men polisen tvingas konstatera att brottet är svårutrett, men att tips från allmänhet kan vara en väg att hitta de skyldiga.

E18/ENKÖPING Lördag 29 februari Klockan 04.50

Stöld m m. En 35-årig EU-medborgare är misstänkt för en rad brott som upptäcktes då polis stoppade bilen han körde tidigt på lördagens morgon. Bilen stoppades då den var falskskylt­ad. I bilen upptäcktes utrustning för att slanga drivmedel; dunkar och slangar. I bilen fanns också tre knivar och mannen hade två losstagna GPS:er i fickorna. Han greps och anhölls. Mannen är misstänkt för: Stöld (GPS:erna), Förberedel­se till stöld av drivmedel, Brott mot knivlagen, Märkesförf­alskning (falska regskyltar) och för drograttfy­lleri.

 ??  ?? BERGVRETEN Måndag 2 mars Klockan 10.00
Grov olovlig körning. En man i 70-årsåldern från Enköping körde bil på måndagen trots att hans körkort är återkallat. Då det var uppenbart att mannen kände till att han inte hade rätt att köra (han hade åkt fast tidigare) bedöms brottet
BERGVRETEN Måndag 2 mars Klockan 10.00 Grov olovlig körning. En man i 70-årsåldern från Enköping körde bil på måndagen trots att hans körkort är återkallat. Då det var uppenbart att mannen kände till att han inte hade rätt att köra (han hade åkt fast tidigare) bedöms brottet

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden