Mitt i Enköping

Berusad man gjorde våldsamt motstånd mitt i stan

-

HAVSÖRNSGA­TAN Måndag 9 mars Klockan 19.30 Drograttfy­lleri. En kvinna i 25-årsåldern som bor i Enköping körde så fort på Havsörnsga­tan att polisen beslöt sig för att stoppa bilen. Kvinnan visade sig vara positiv på snabbtest och misstänks nu för drograttfy­lleri och ringa narkotikab­rott eget bruk. Hon fick lämna ifrån sig sitt körkort.

CENTRALA ENKÖPING Lördag 7 mars Klockan 00.50 Fylleri, våldsamt motstånd. Då en berusad man skulle omhänderta­s av polis gjorde han motstånd, krängde med kroppen och försökte slita sig loss. Han sprejades med

OC-sprej (pepparspre­j) och togs med till polisstati­onen. Mannen är i 20-årsåldern och inte skriven i Enköping.

SVINNEGARN, RIKSVÄG 55 Fredag 6 mars På eftermidda­gen Rattfyller­i m m. När polis såg en liten lastbil köra vingligt vid Svinnegarn kunde de konstatera att föraren, en kvinna i 55-årsåldern, talade i mobiltelef­on. Då hon stoppats fick hon blåsa och det gav positivt resultat. Resultatet av kvinnans resa, som inte skedde i yrkestrafi­k, var 1.500 kronor i böter för att hon talat i mobiltelef­on, 1.500 för att hon kört över heldragen linje samt misstanke om rattfyller­i.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden