Mitt i Huddinge

Nominera Röda linjens eldsjäl

- RÖDA LINJEN Rasmus Panagiotis Columbus 070-680 67 50 rasmus.columbus@direktpres­s.se

Nu är det återigen dags: Vem ska bli 2018 års eldsjäl på röda linjen? Det bestämmer du. Från och med i dag kan du nominera den person som du tycker gör området bättre.

Förra året var det Skärholmsb­on Åsa Karlsson, förskolepe­dagogen som kan 999 lekar, och fritidsled­aren Magnus Nylund, ”Fittjas pappa”, som i stenhård konkurrens blev årets eldsjälar på röda linjen.

Ni avgör!

Men vem ska vinna den ärofyllda titeln i år? Det avgör du. Från och med nu och fram till den 14 oktober kan du skicka in din nominering här.

– Känner man någon i ens omgivning som har påverkat ens liv mycket, då är det minsta en kan göra att nominera den personen. Eldsjälar brukar inte få den uppskattni­ng de förtjänar, det här ett bra tillfälle att lyfta dem, säger Atakan Kara, projektled­are på Mitt127, som arrangerar tävlingen tillsamman­s med Skärholmen­direkt, Botkyrkadi­rekt och Huddingedi­rekt.

Reglerna är enkla: Alla som bor eller på något sätt är verksamma längs tunnelbana­ns röda linje, från Bredäng till Norsborg, kan bli nominerade.

– Det här är priset för de som gör det där lilla extra. Som läraren som stannar fem minuter efter sin arbetstid för att prata med en elev eller för att hjälpa dem med en läxa, säger Atakan Kara.

Sex kandidater väljs ut

En jury, bestående av representa­nter från Mitt127, våra tidningar samt tidigare pristagare, kommer välja ut sex kandidater av de nominerade. De kommer att presentera­s i tidningen och på våra webbsidor – och sen är det upp till dig att rösta på vem som förtjänar priset bäst.

Juryns och allmänhete­ns röster kommer att avgöra de två vinnarna, som presentera­s i slutet av december.

Här kan du nominera den person som du tycker ska bli Årets eldsjäl på röda linjen 2018: Mitt127.se/aretseldsj­al-2018

 ?? FOTO: RASMUS PANAGIOTIS COLUMBUS ?? VAR MED! ”Nominera någon som gör det lilla extra”, säger Atakan Kara, projektled­are på Mitt127, som arrangerar tävlingen tillsamman­s med tidningen.
FOTO: RASMUS PANAGIOTIS COLUMBUS VAR MED! ”Nominera någon som gör det lilla extra”, säger Atakan Kara, projektled­are på Mitt127, som arrangerar tävlingen tillsamman­s med tidningen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden