Mitt i Huddinge

Seniorer! Rösta grönt!

- Gröna Seniorer (MP) i Huddinge

finns och de kan användas NU! De kan också utvecklas och bli bättre och fler. Politiker måste ta tuffa beslut. Låt dem göra det! Genom att rösta grönt, ger vi dem mandat att ställa om samhället! Sedan följer andra efter!

Tekniker för klimatomst­ällning

måste också bidra på det individuel­la planet, leva enklare. Dagligen göra svåra val. Vi äldre har levt så förr. Vi levde bra och meningsful­la liv på enklare sätt. NU måste vi visa vägen. Medan vi finns kvar. Medan vi fortfarand­e minns. För barnens skull. För barnbarnen­s. För Greta!

Det gick bra att leva utan konstfibre­r i varje klädesplag­g, utan garderober fulla av kläder som vi knappast använder, nya dunjackor titt som tätt. Det gick bra att leva utan plastpåsar och tejp. Utan plastskaft på borstar, utan mängder av hushållsma­skiner och plastskåla­r. Det gick bra att leva utan familjebil(ar), utan konstgödse­l, insektsdöd­armedel och sköljmedel. Och det gick bra att leva utan att flyga på charterres­or och semester till fjärrran länder. Det gick ändå att ha bra liv.

Men vi människor

att vi måste återgå till att vara helt utan allt detta. Men vi kan inte fortsätta leva som vi gör nu.Vi äldre som minns kan visa vägen för de yngre. Människan har alltid funnit mening i att göra det som är bra för de efterkomma­nde. Låt oss nu göra det som är bra för våra efterkomma­nde!

Seniorer! Rösta grönt!

Vi tror inte

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden