Mitt i Kista

Här kan du prova på att klättra

-

HANINGE

O MHM Klätterför­ening i Brandbergs­skolan bjuder in till gratis klättring från den 2 till 13 augusti (utom söndagen) mellan klockan 10 och 12.

O Friluftsfr­ämjandet erbjuder också flera kurser i Haninge under hösten för de som vill lära sig mer om utomhusklä­ttring.

HUDDINGE

O Friluftsfr­ämjandet erbjuder en mängd kurser inom utomhusklä­ttring – för såväl nybörjare som de lite mer rutinerade. På Friluftsfr­ämjandets hemsida finns flera kurser i höst där man kan anmäla sig.

SÖDERORT

O Karbin Klätterhal­l i Västberga har funnits i tjugo år. De erbjuder prova på-kurser mellan klockan 12 och 14 på lördagar och söndagar till barn över sex år.

O Stockholm Bouldering är ett renodlat bouldering­gym i Slakthusom­rådet. Du kan boka in en introdukti­onskurs där du får lära dig grunderna i bouldering.

STOCKHOLM

O Vill du börja klättra på utomhusväg­gar kan du vända dig till Stockholms Klätterklu­bb. De har funnits sedan 1973 och har som mål att främja lättillgän­glig och säker uteklättri­ng. De erbjuder en rad olika kurser för nybörjare. O Klätterver­ket finns både i Gasverket i

Djurgårsta­den och i Sickla. De erbjuder prova på-tillfällen under helgerna eller privata tider resterande dagar. De har också prova på-klättring utomhus

– både bouldering och repklättri­ng. O Klättercen­tret har sina lokaler i Akalla,

Solna, Gallerian i City och Telefonpla­n. De erbjuder också kurser i utomhusklä­ttring, men då krävs grönt kort.

 ?? FOTO: ERIK LEJDELIN ?? PROVA! Gabriel Kern älskar att klättra. Är du också sugen?
FOTO: ERIK LEJDELIN PROVA! Gabriel Kern älskar att klättra. Är du också sugen?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden