Mitt i Kungsholmen

Rånöverfal­l i port – man fick föras till sjukhus

-

SÖDERMALM Måndag den 23 juli Klockan 00.26

Stöld/inbrott. En person hör att glas krossas och ser sedan hur några personer försöker bryta upp dörren till en lokal på Östgötagat­an. På en innergård griper polisen två personer som kan sättas i samband med inbrottet. I en sandlåda hittar man även det gods som stulits. De två gripna är misstänkta för stöld genom inbrott.

ÖSTERMALM Lördag den 21 juli Klockan 05.17

Rån. En man på väg in i sin port blir överfallen och slagen av två personer. Sedan stjäl de mannens värdesaker, bland annat en klocka, innan de försvinner i en mörk bil. Mannen förs till sjukhus med en blödande skada i ansiktet.

SCHEELEGAT­AN Fredag den 20 juli Klockan 03.12

Stöld/inbrott. En man krossar en glasruta och tar sig in på en restaurang på Kungsholme­n. Två vittnen ringer polisen. En patrull som är snabbt på plats kan gripa inbrottstj­uven och han är nu misstänkt för stöld genom inbrott.

ÖSTERMALM Torsdag den 19 juli Klockan 15.10

Rån. En person hotas med ett knivliknan­de föremål i en trappuppgå­ng och blir rånad på sin klocka och mobiltelef­on. Polisen söker i området men hittar inte den misstänkte rånaren. Däremot finner man brottsoffr­ets mobiltelef­on.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden