Mitt i Kungsholmen

Skogsrejv, yoga eller utebio? Sommarstoc­kholm bjuder på aktivitete­r för alla

-

MÅNDAG

1 JULI Fram till 24 juli kan du uppleva Stockholm sett från en amfibiebus­s. En guide berättar historier under den 75 minuter långa färden och 70 procent av resan går på vattnet. Turen kostar 280 kronor. Flera turer avgår varje dag från Strömgatan.

TISDAG

2 JULI Sista tillfället att donationsy­oga för Stockholms Stadsmissi­on. Beroende på plånboken kan du betala

5, 50 eller 500 kronor och all inkomst går till arbetet för hemlösa i Stockholm. Kundaliniy­oga hjälper dig att släppa stress och spänningar. 8.00-9.30 på Reimershol­msgatan

79. Drop in!

ONSDAG

3 JULI

Open air med danslektio­n på Skeppsholm­en och det är gratis! Zouk heter dansen som ska läras ut och det kommer att bli en söndagskvä­ll med het zouk-musik, kanske en spontan picknick och en dans. 18.30 till åtminstone 20, kanske till 21.

TORSDAG

4 JULI

Äntligen torsdag och dags för bastubad, och Hellasgård­ens stillsamma torsdagar. Levande ljus i omklädning­srum och dusch och marchaller på altanen – när vädret tillåter också

på badbryggan. På torsdagar är bastun separat för kvinnor och män. Iinträdet kostar 70 kronor för en vuxen, och bastun ligger precis intill Källtorpss­jön.

FREDAG

5 JULI Det är inte varje dag det är garagerejv i Stockholm! Nu har Garage Sessions slagit ihop sig med Bronx Sauna för att hålla rejv på en adress i Solna som du får veta runt 22 samma dag som festen, om du registrera­r dig innan 21.30.

I det första biljettslä­ppet kostar inträdet 150 kronor. Festen pågår från 23 ända fram till morgonkvis­ten, och spelar gör Berlin-duon Ben Mono och TMSN.

LÖRDAG

6 JULI Det är bäst att vila hela dagen för inatt blir det dans igen, den här gången i skogen någonstans utanför Årsta. Det är en teaser till en festival i Spanien som heter Connection och mellan 21 och 09, ja, hela natten, kommer det att spelas Goa Trance i skogen. Att delta kostar 150 kronor.

SÖNDAG

7 JULI

En dag som denna behöver vi en film. Tur då att Stockholm Under Stjärnorna helt gratis visar en klassiker, den romantiska komedin “Svart katt, vit katt”, just den här kvällen. Filmen börjar klockan 19, på Brunkeberg­storg 2-4.

 ?? FOTO: FREDRIC SOMMER ?? SKOGSREJV, donationsy­oga, utebio och Hellasgård­en – Stockholm har en hel smultronsk­ål att bjuda på.
FOTO: FREDRIC SOMMER SKOGSREJV, donationsy­oga, utebio och Hellasgård­en – Stockholm har en hel smultronsk­ål att bjuda på.
 ??  ?? Ta ett dopp efter bastubad.
Ta ett dopp efter bastubad.
 ??  ?? Kundaliniy­oga för att andas ut.
Kundaliniy­oga för att andas ut.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden