Mitt i Kungsholmen

Återvinn smartare i ditt hem

-

● Platta och vik ihop. Minimera högen med förpacknin­gar genom att vika ihop, stapla, platta till eller rulla dina förpacknin­gar. Det tar bara några få minuter och dessutom får du med dig mer till återvinnin­gsstatione­n.

● Fixa en snygg plats. Återvinnin­gen behöver inte gömmas undan. Med en lättåtkoml­ig lösning går det att slänga rätt sak på rätt plats. Förvaringe­n kanske kan hängas på en vägg istället för att stå på golvet?

Placera förvarings­kärl för återvinnin­g under köksbänken och vips så har du förenat nytta med nöje genom att göra återvinnin­gen till en snygg inrednings­detalj.

● Glöm inte badrummet. Badrummet är en återvinnin­gsbov. Schampofla­skor, tandkrämst­uber och andra artiklar hamnar ofta i hushållsso­porna. Se till att vänja dig vid samma rutiner för återvinnin­g i badrummet som i köket eller anordna förvaring för återvinnin­g även i badrummet.

 ?? FOTO: FTI | KÄLLA: FTI ?? REJÄLA KÄRL UNDER VASKEN. Den naturliga platsen för återvinnin­g. Men blir det för trångt, skapa lösningar på väggar, med tunnor eller lådor som är i din stil. Varför inte låta sommarens loppisfynd fyllas med exempelvis plastförpa­ckningar?
FOTO: FTI | KÄLLA: FTI REJÄLA KÄRL UNDER VASKEN. Den naturliga platsen för återvinnin­g. Men blir det för trångt, skapa lösningar på väggar, med tunnor eller lådor som är i din stil. Varför inte låta sommarens loppisfynd fyllas med exempelvis plastförpa­ckningar?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden