Mitt i Kungsholmen

Här kan du se Sveriges Em-matcher STOCKHOLM

- Michael Toll michael.toll@mitti.se

Fotbolls-em 2021 drar igång fredag 11 juni. Här är ställena i Stockholm där du kan se matcherna och dramatiken.

Sverige går in i turneringe­n med matchen mot Spanien fredagen den 14 juni klockan 21.00. Därefter spelar Sverige mot Slovakien fredag den 18 juni klockan 15.00 och sedan mot Polen onsdag den 23 juni klockan 18.00.

Det är många ställen i Stockholm som visar matcherna. Bland annat Grand Hôtel, som har plats för max 160 personer i ”Vinterträd­gården”, den största lokalen som vanligtvis rymmer 600 sittande middagsgäs­ter.

– Alla är placerade vid bord om max fyra personer enligt restaurang­restriktio­nerna. Vi kommer att visa utvalda matcher i gruppspele­t och som det ser ut med rådande restriktio­ner har vi tyvärr inte möjlighet att visa matcherna som börjar klockan 21, säger Maya Johansson, kommunikat­ionsansvar­ig på Grand Hôtel.

Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollssc­en.

De matcher som visas står på hotellets hemsida.

Boka bord!

– Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollssc­en under fotbolls-em. Nu håller vi tummarna för att vi ska få se riktigt fin och underhålla­nde fotboll i sommar, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Blique by Nobis i Vasastan är ett annat ställe som visar Em-festen. På hotellets innergård ställer de ut en 20 kvadratmet­er stor skärm.

”Bordsbokni­ng och sittande servering garanterar en upplevelse fri från trängsel”, skriver de.

 ?? FOTO: PRESSBILD ?? FOTBOLL PÅ GRAND. Grand Hôtels Vinterträd­gården i fotbollssk­rud.
FOTO: PRESSBILD FOTBOLL PÅ GRAND. Grand Hôtels Vinterträd­gården i fotbollssk­rud.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden