Mitt i Kungsholmen

Hur mår din hörsel?

Nedsatt hörsel är vanligare än du tror

-

Visste du att närmare 1,5 miljoner personer i Sverige har någon form av nedsatt hörsel? Problemen kommer ofta smygande, och vanligtvis är det nära anhöriga, familj och vänner som först märker något. Kanske höjer du volymen på tv:n lite extra, tycker att andra mumlar eller har svårt att följa med i samtal i bullriga miljöer? Boka ett hörseltest och få svar på hur din hörsel mår!

”Du hör ju inte vad jag säger!” Martin Vestergaar­ds hustru hade under en längre tid tyckt att maken hörde allt sämre. Han hade svårt att uppfatta vad vännerna talade om, och han kände sig ofta utanför. I stället för att göra något åt det, gissade han vad andra sade och försökte sig på läppläsnin­g. Men till slut vände Martin sig till Audionova, och det är han glad för idag.

Hörseltest hos legitimera­de audionomer

Martins raka råd till alla som känner att hörseln inte är som förr lyder: ”Vänd dig till Audionova och få din hörsel testad”. Om det visar att du har nedsatt hörsel får du testa ett hörhjälpme­del i hemmet. Tack vare ny och modern teknik kan du höra bra igen i alla situatione­r. Vi hjälper dig att höra bättre på jobbet, hemma och på fritiden!

Vi lyssnar för att du ska höra

Att hörseln påverkas med åren är helt naturligt. Om du är över 55 år är det därför bra att kontroller­a hörseln med jämna mellanrum. Hos oss får du även råd och vägledning omkring din hörsel, och vi erbjuder ett stort utbud av hörhjälpme­del i olika prisklasse­r.

”Hos Audionova får jag ett profession­ellt mottagande och alltid ett leende” säger Martin

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden