Mitt i Sollentuna

Vad vill du läsa om i din nya lokaltidni­ng?

- EVELINA HERTZ Redaktör Prata med mig! evelina.hertz @mitti.se

Idin hand håller du det andra numret av din nya lokaltidni­ng, efter sammanslag­ningen mellan Mitt i och Direktpres­s. På redaktione­n jobbar vi för fullt för att hitta nyheterna som är viktigast i just dina kvarter.

Även om vi försöker vara ute i området så mycket det bara går vill vi såklart gärna ha dig läsare till hjälp när det gäller tips om vad vi borde skriva om. Kanske pågår ett vägbygge som aldrig verkar bli klart runt knuten? Har din förening ett roligt initiativ på gång? Eller borde vi granska något som inte verkar ha gått rätt till i kommunen?

Mejla oss gärna dina tips!

För oss är det viktigt att lokaltidni­ngen är en del av området.

För oss är det viktigt att lokaltidni­ngen är en del av området. Därför vill vi också gärna få kontakt med personer som skulle vilja skriva gästkrönik­or i tidningen. Kanske vill just du ge intressant­a perspektiv på lokala frågor? Det kan handla om stort och smått, högt och lågt.

Kontakta oss för mer informatio­n.

Målet med nya Mitt i är att vi ska ta det bästa från de förra tidningarn­a och göra en lokaltidni­ng i toppklass. Självklart är det en process, både för oss som gör tidningen och för dig som läser den. Vissa älskar förändring­ar och spänningen med något nytt. Andra saknar tryggheten i det gamla och behöver lite tid för att vänja sig. Vi vill göra den här resan tillsamman­s med dig som läser. Berätta gärna för oss vad du tycker om din nya tidning.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden