Mitt i Sollentuna

Trenden: Digitala förråd – hämta och öppna med mobilen

- DIGITALA FÖRRÅD. Green Storage finns redan på flera platser i regionen, inom kort öppnas fler helt mobilstyrd­a förråd. FOTO: GREEN STORAGE Klas Johansson tema@mitti.se

Vi har väl mer prylar än vi behöver. Kanske är det därför som förrådsfir­mor ökar – i en bransch som blir allt mer digitalise­rad.

Det är Green Storage, som nu är ett av de fastighets­bolag som växer snabbast i landet, som nu slår upp förrådspor­tar för din skull över hela Stockholms­området. Man finns redan i Bromma, Västberga, Liljeholme­n, Upplands Väsby och Södertälje. Nu ska det byggas anläggning­ar även i Tyresö och Handen – och två i Täby.

Bolaget har positioner­at sig som Europas enda heldigital­iserade self storageked­ja. Det betyder att du som kund hanterar allt i en mobilappli­kation, från val av förråd, avtal, nycklar till grinden, entré och förråd.

– Det handlar ytterst om enkel och smart användarvä­nlighet som med hjälp av digital teknik öppnar för alldeles nya möjlighete­r för den moderna människan att hitta en prisvärd selfstorag­e

Behovet av en smidig och digitalise­rad förvarings­lösning ökar kraftigt.

lösning. Dessutom är möjlighete­rna till online-bokningar dygnet om, alla dagar i veckan, mycket uppskattad, säger Stefan Nilsson som är vd för Green Storage.

Även kedjan Vinden visar på i en undersökni­ng att digitalise­ringstrend­en gör att nästan var tredje svensk (27 procent) kan tänka sig sådan förvaring.

– Behovet av en smart, smidig och digitalise­rad förvarings­lösning ökar kraftigt och det känns därför riktigt spännande att vara med och driva digitalise­ringen av branschen, säger Sebastian Wiberg, vd för Vinden som dessutom erbjuder hämtning och lämning av dina prylar, helt styrt med mobilen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden