Mitt i Sollentuna

Sollentuna VK föll i dramatisk semi

- TRÖST.

Det blir ingen SM-final för Sollentuna VK:s herrar. Det står klart efter två raka förluster mot Hylte/Halmstad i semifinale­n. Den andra matchen, hemma i Arena Satelliten i måndags, blev en gastkraman­de femsetare – med tråkigt slut för Sollentuna.

I grundserie­n imponerade Sollentuna och gick obesegrade genom de 20 omgångarna. Men i slutspelet var det tyngre. Först föll man i kvartsfina­len mot serietrean Falkenberg och därefter tog man en oväntat knapp seger mot Habo i återkvalet för att nå semi.

Och där tog det alltså stopp. Finalen blir nu en halländsk uppgörelse då Hylte/Halmstad ställs mot Falkenberg. För Sollentuna väntar ”bronsfinal” mot Örkelljung­a i bäst av två matcher. Den första spelas i Örkelljung­a den 20 april och den andra i Arena Satelliten den 24 april.

Senast förra helgen förstördes en polisbil på en plats vi länge velat kameraöver­vaka.

Martin Wallin, samordnare för arbetet med grov organisera­d brottsligh­et vid Lokalpolis­område Sollentuna i ett inlägg på Twitter apropå Lokaltidni­ngen Mitt i:s nyhet om det saknas pengar till att bemanna polisens nya kameracent­ral.

 ??  ?? Sollentuna VK:s passare Dixon Reece (nummer 1) klappas om av medspelarn­a.
Sollentuna VK:s passare Dixon Reece (nummer 1) klappas om av medspelarn­a.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden