Mitt i Sollentuna

Inget lyckat OS i Peking för Thorgren

-

SOLLENTUNA. Det blev ingen medalj för Sollentuna SLK:s Sven Thorgren när OS-finalen i snowboarde­ns big air avgjordes i Peking tisdags morse. Thorgren slutade näst sist av tolv finalister.

– Jag har haft svårt att sova och jag är sjukt besviken över att jag inte får visa min fulla potential, säger Sven Thorgren till Aftonblade­t.

Thorgren tog brons i X-Games i USA i slutet av januari, men tävlingarn­a i Peking gick inte alls som planerat. Han missade finalen i slopestyle och misslyckad­es alltså i finalen i big air.

– Det var inte mitt OS, säger Sven Thorgren.

För en annan Sollentuna­kille, freeskiåka­ren Henrik Harlaut gick OS bättre. Han tog brons i slopestyle i förra veckan. Däremot blev det ingen final i big air, där han inte fick till det i kvalet i tisdags.

 ?? FOTO: SVENSKA SKIDFÖRBUN­DET ?? SVEN THORGREN. 2014 kom han fyra i OS. 2018 missade han på grund av skada. Nu blev OS i Peking en besvikelse.
FOTO: SVENSKA SKIDFÖRBUN­DET SVEN THORGREN. 2014 kom han fyra i OS. 2018 missade han på grund av skada. Nu blev OS i Peking en besvikelse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden