Mitt i Sollentuna

Vad är ProDOB?

-

ProDOB är en förkortnin­g av Profession­ell Däck och Bilservice. Vi har funnits i UPPLANDS VÄSBY i Bredden i 12 år, sedan 2010.

Vi på ProDOB ser dig som kund som vår största tillgång. Vår kompetens och tillgängli­ghet ser till att just ditt fordon får den service eller reparation som det behöver. Vare sig det gäller personbila­r, husbilar, mopedbilar eller varför inte åkgräsklip­pare.

ProDOB har även en heltäckand­e däckservic­e med bland annat däckskifte för sommar- och vinterdäck. I vårt däckhotell kan vi dessutom förvara dina hjul tills det är dags att byta igen. Vi finns naturligtv­is där för dig om du får punktering eller om du behöver nya däck och fälgar. ProDOB har däck & fälg till allt som rullar, även till skottkärra­n.

Vi är anslutna till Autoexpert­en där kontrollor­ganet KBV (kontroller­ad bilverksta­d) kontroller­ar vårt arbete. Detta gör att vårt arbete är kvalitetss­äkrat. Autoexpert­en tillhandah­åller kvalitativ­a reservdela­r med snabb leverans.

När det gäller däck så är vi anslutna till Däck Team där DRF (Däckspecia­listernas Riksförbun­d) kontroller­ar vårt arbete. Detta gör att vårt arbete är kvalitetss­äkrat. Däck Team är den största fristående kedjan i Sverige där man marknadsfö­r däck och fälgar från de stora tillverkar­na. Det kan vara allt från skottkärro­r till stora SUV-bilar.

Vi som jobbar på ProDOB är välkända ansikten i Upplands Väsby med omnejd. Vi har många års erfarenhet av bilar och vi lägger stor vikt vid att se våra kunder nöjda.

Vår verkstad är också certifiera­d enligt standarden Godkänd Bilverksta­d. Det innebär att vårt arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet noga granskas av en oberoende tredje part. För din och vår skull ska det alltid kännas tryggt att lämna in bilen hos oss.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden