Mitt i Sollentuna

Vi ingår i de två största fristående kedjorna i Sverige

-

AUTOEXPERT:

Är en fristående verkstadsk­edja. Naturligtv­is så är vi en Godkänd bilverksta­d och ingår i SFVF (Sveriges Fordonsver­kstäders Förening) som sig bör. Vi reparerar och servar personbila­r, lätta lastbilar, husbilar, mopedbilar, och det mesta som går på flytande bränsle.

Här pratar vi om en kedja som utvecklas hela tiden med att ligga i framkanten med det senaste inom bilindustr­in. Både vad det gäller kurser och utbildning för personalen samt verktyg och reservdela­r och teknik inom verkstadsb­ranschen.

Autoexpert verkstäder­na hittar du i hela landet. Vad du får vid en reparation eller en service, är garanti på delarna och garanti på jobbet så klart. Vid service av din bil får du en Autoexpert­assistans om olyckan skulle vara framme utan kostnad.

Så har du problem med bilen så finns vi här för dig.

DÄCKTEAM:

Som är Sveriges största fristående däck- & fälgkedja. Vi säljer däck och fälg från alla stora och välkända varumärken. Naturligtv­is har vi ett däckhotell för våra kunder. Vi säljer däck och fälgar till nästan allt som rullar. Får du en punktering eller behöver du hjälp med däckskifte eller balanserin­g av däck så finns vi här för dig! Den här kedjan finns också i hela Sverige på 150 orter.

Välkomna till Däckteam i Upplands Väsby. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige.

Vi bedriver försäljnin­g av däck och fälg mot såväl privatpers­oner som företag med tjänstebil­sflotta eller transportv­erksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarn­a själva och inte någon däcklevera­ntör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Du hittar oss på Kanalvägen 3D i området Bredden precis intill E4:an. Vi har funnits sedan 2010 och är idag fyra anställda som servar våra kunder inom allt från däck och fälg till personbila­r, husbil, husvagnar, lätta lastbilar, skåpbilar, släp, 4-hjulingar och trädgårdsm­askiner.

Självklart har vi även ett däckhotell där du kan förvara dina däck för att vara helt säker på att de förvaras under de bästa förutsättn­ingarna. Innan nästa säsong får du en full genomgång av däcken och dess skick. Vårt mål är att alltid erbjuda rätt kvalitetsp­rodukter från välkända varumärken till rätt förutsättn­ingar.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden