Mitt i Sollentuna

Svagt slut sabbade stark SHC-säsong

- SOLLENTUNA.

Sollentuna HC segrade sig igenom både grundserie­n och Alltvåan östra, och man inledde även kvalserien till division 1 starkt. Men man avslutade med tre raka förluster och kom till slut på fjärde plats, tio poäng från andraplats­en som skulle ha gett avancemang till Hockeyetta­n.

Därmed får SHC ladda om för en ny säsong i tvåan. Det finns emellertid en del positivt att ta med sig och bygga vidare på, så som en tät defensiv under så gott som hela säsongen.

Även publikintr­esset var glädjande. SHC tog hem publikliga­n i kvalserien med god marginal och hade över 200 åskådare i Sveab Arena i varje hemmamatch – med undantag för sista matchen då man föll med 0–4 mot Haninge Anchors, men då stod det redan klart att Hockeyetta­n var utom räckhåll.

 ?? FOTO: LEIF BOMAN ?? KVAR I TVÅAN. Andreas Paulsson och hans lagkamrate­r i SHC gjorde en stark säsong, men räckte inte hela vägen för avancemang till Hockeyetta­n.
FOTO: LEIF BOMAN KVAR I TVÅAN. Andreas Paulsson och hans lagkamrate­r i SHC gjorde en stark säsong, men räckte inte hela vägen för avancemang till Hockeyetta­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden