Mitt i Sollentuna

Polisen satsar på medbordard­ialog

- DIALOG.

Den 19 maj är det dags för ännu en av kommunens medborgard­agar, denna gång i Edsberg klockan 15–19. Även polisen medverkar.

I höstas testade kommunen och polisen med så kallade trygghetst­isdagar där man var ute och träffade Sollentuna­bor för att prata om trygghetsf­rågor. Det var så uppskattat att polisen genast bestämde sig för att fortsätta med liknande aktivitete­r.

– Det är de som bor här som kan området bäst och nu har vi tid att prata med folk lite längre, sa Kristian Bergström, kommunpoli­s i Sollentuna, efter en trygghetst­isdag i Tureberg i oktober.

Grattis till fina insatser! Lovar gott inför Lag-SM.

kommentar på Facebook till Turebergs FK:s nyhet att Napoleon Solomon och Daniel Lundgren kom trea respektive fyra då båda kubbade in under 30 minuter på 10 kilometers­loppet Kungsholme­n Runt i lördags.

 ?? FOTO: CLAUDIO BRITOS ?? Polisen på plats i Malmparken­s norra ände för att prata med invånarna i Tureberg i oktober i fjol.
FOTO: CLAUDIO BRITOS Polisen på plats i Malmparken­s norra ände för att prata med invånarna i Tureberg i oktober i fjol.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden