Mitt i Sollentuna

Bildades 1958

- Tomas Stark TREDJE GÅNGEN GILLT. Sollentuna Efter tio år När Ringen revs

Kommer mer?

– Absolut! Nu är det bara för mig att finslipa tekniken och lyfta tyngre.

Även för SKK:s Theodor Jansson blev det drama i knäböj. Han hade för korta strumpor – man måste ha knästrumpo­r – och domarna sa till.

– Då hade han mindre än en minut på sig att låna strumpor av någon, byta snabbt, och göra sitt lyft. Vi var nervösa, men han var kolugn, säger Adam Wramberg.

Theodor lyfte hela 200 kilo i knäböj, 150 kilo i bänkpress och 215 kilo i marklyft. Den tredje deltagaren från SKK, Oliver Porser, tävlade bara i bänkpress och tog 120 kilo.

– Alla tre slog personliga rekord, stämningen var euforisk. Och även om det inte hade gått så här bra så hade vi varit glada. Det var ju vår första tävling sedan början av 1980-talet, säger Adam Wramberg. du att tävla

● Kraftspors­tklubb bildades 1958 och låg först på Skytteväge­n i Edsberg.

● flyttade klubben till källaren under fritidsgår­den Ringen.

● 2004 flyttade man igen,

 ?? FOTO: VILGOT LIDBECK ?? SKK:s Charlotta Häggström från Häggvik lyckas i ett pressat lägge få till tekniken och allt annat i knäböj, med 70 kilo på stången, när en SM-kvaltävlin­g avgjordes i Jakobsberg förra helgen.
FOTO: VILGOT LIDBECK SKK:s Charlotta Häggström från Häggvik lyckas i ett pressat lägge få till tekniken och allt annat i knäböj, med 70 kilo på stången, när en SM-kvaltävlin­g avgjordes i Jakobsberg förra helgen.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden