Mitt i Sollentuna

Tack vården för ett fantastisk­t bemötande!

- Andrzej Krawczyk

Ett mycket stort, varmt och innerligt tack till hela vårdkedjan, särskilt Södersjukh­usets avdelning Kardiologi avd 51 och till ambulanspe­rsonalen, för den akutvård och omvårdnad jag fick i samband med min hjärtinfar­kt den 27 april 2022.

112 var med mig på telefon hela tiden fram tills dess att ambulanspe­rsonal klev in i min lägenhet åtta minuter efter det att jag ringt dem.

Ambulanspe­rsonalen påbörjade behandling­en omedelbart och ingav känsla av trygghet och hopp i den pressade situatione­n och säkerställ­de att Södersjukh­uset var redo att ta emot mig den stund vi kom fram.

Omedelbart fick jag röntgen med efterfölja­nde kärlkranso­peration. Under hela vårdkedjan före, under och efter ingreppet tog sjukhusper­sonalen mycket god hand om mig, ja till och med informerad­e mig om vad som skedde under själva operatione­n. Ja, jag fick följa operatione­n på en skärm, fantastisk­t!

Kirurgen och sjukvårdsp­ersonalen, vårdare, alla var dom vänliga, ja rentav gemytliga och de tog sig tid att sitta ner och tala med mig om sådant som skavde under de tre följande dagarna som jag låg inne för observatio­n.

Tack för att ni finns och räddar våra liv!

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden