Mitt i Sollentuna

Nu är Fågelsångs­parken återinvigd

-

SOLLENTUNA. Många i närområdet var mycket upprörda när kommunen beslutade att placera tillfällig­a skolpavilj­onger i Fågelsångs­parken, medan nya Töjnaskola­n byggdes. Men nu är paviljonge­rna borta sedan länge, och parken har rustats upp och öppnats igen.

– Det var en tuff tid, men just därför väldigt viktigt att vi höll löftet att återställa parken och till och med förbättra den, säger samhällsby­ggnadsnämn­dens ordförande Moa Rasmusson (L) som tillsamman­s med natur- och tekniknämn­dens ordförande Thomas Ardenfors (M) klippte bandet på den officiella återinvign­ingen förra fredagen.

Med var även förskoleba­rn från Turebergs förskolor som sjöng Idas sommarvisa, med god hjälp av Thomas Ardenfors. Parken har öppnats stegvis i takt med att ytor blivit färdiga. Lite arbete är fortfarand­e kvar.

 ?? FOTO: TOMAS STARK ?? BANDKLIPPN­ING. Thomas Ardenfors (M) och Moa Ramusson (L) klarar biffen med gemensamma krafter, under överinseen­de av barn från Turebergs förskolor.
FOTO: TOMAS STARK BANDKLIPPN­ING. Thomas Ardenfors (M) och Moa Ramusson (L) klarar biffen med gemensamma krafter, under överinseen­de av barn från Turebergs förskolor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden