Mitt i Solna

Mall of Scandinavi­a är populärt bland besökarna

- Ella Söderberg Anders Ekström

En undersökni­ng över Stockholma­rnas favoritcen­trum blev en jämn kamp. Men till slut visade det sig att Täby Centrum kammade hem titeln som favoritköp­centrumet precis före Mall of Scandinavi­a. MOS toppar däremot i två andra listor. Enligt en undersökni­ng som kund-, varumärkes- och medarbetar­undersökni­ngsföretag­et Evimetrix har gjort, visar att Täby Centrum är det köpcentrum som stock- holmarna är mest nöjda med. 1800 personer i Storstockh­olm har svarat på en webbenkät där de fått uttala sig om totalt 50 centrumanl­äggningar.

– Skillnaden mellan de bästa köpcentrum­en och övriga kommer bara att bli större och tydligare. Vi fortsätter att erbjuda våra besökare mer än bara en shoppingup­plevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco-Westfield, fastighets­ägare, i ett pressmedde­lande.

Men bara 0,1 betygsen- heter skilde centrumet ifrån tvåan, Mall of Scandinavi­a. Samma sak gällde förra året, då Mall of Scandinavi­a kammade hem förstaplat­sen och Täby Centrum kom tvåa. I år gick tredjeplat­sen till Nacka Forum.

MOS vann dock i två andra kategorier: utbudet av affärer och utbudet av restaurang­er/caféer. Dessutom en andraplats i kategorin populärast kommun-/regioncent­rum samt trea totalt i det köpcentra flest stockholma­re vill besöka.

 ??  ??
 ?? FOTO: STEFAN HOLM ?? I TOPP. MOS hamnade i topp i flera av listorna där Stockholms populärast­e köpcentra utsågs.
FOTO: STEFAN HOLM I TOPP. MOS hamnade i topp i flera av listorna där Stockholms populärast­e köpcentra utsågs.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden