Mitt i Solna

”Det vi skriver kommer att vara tillgängli­gt för alla”

- JOAKIM FRANSSON Chefredakt­ör PATRIK VINCENT Vd joakim.fransson @mitti.se

D Den tidning du håller i är den första som DirektPres­s och Mitt i skapat tillsamman­s. En tidning som varje helg ska förse dig med glädje, informatio­n och nyheter från det område som betyder mest för dig – ditt kvarter och närområde.

Att två tidningar blev en handlade inte bara om att rädda lokaljourn­alistiken i Stockholm utan också att långsiktig­t stärka den – och den nära demokratin.

Genom att ena dessa två koncerner och fokusera all kraft på en gemensam tidning vill vi nu göra Sveriges bästa lokaltidni­ngar. Helt enkelt vara bäst där du bor – oavsett var i Stockholm det råkar vara.

Helt enkelt vara bäst där du bor!

Vi vill att din nya lokaltidni­ng ska vara lägerelden som du och dina grannar kan samlas kring. En lägereld som förenar och informerar. Men också granskar, roar och ibland oroar.

Vi står helt utan politiska kopplingar och agerar oberoende i allt vi skriver. Men viktigast av allt, det vi skriver kommer vara tillgängli­gt för alla. En demokratis­k rättighet i våra ögon.

Men nya Mitt i är inte bara en samlingspu­nkt för läsarna, den är också den självklara plattforme­n för kommun, landsting och föreningsl­iv att hålla invånare och intressent­er informerad­e om det som händer. För det lokala näringsliv­et blir tidningen en motor för lokal handel. En motor som i förlängnin­gen skapar arbetstill­fällen.

Vi kommer göra allt i vår makt för att lokaltidni­ngen Mitt i ska vara denna samlande kraft i ditt lokalsamhä­lle. Tillsamman­s lyckas vi, välkommen på vår resa!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden