Mitt i Solna

Polisen söker vittnen efter våldtäkt

-

VIREBERG. Polisen utreder en överfallsv­åldtäkt i Vireberg. Den drabbade kvinnan larmade själv polisen vid 02-tiden fredagen den 9 september.

Hon berättade att hon utsatts för en överfallsv­åldtäkt av en okänd person när hon befann sig utomhus i bostadsomr­ådet Vireberg. Kvinnan fördes till sjukhus. Vid denna pressläggn­ing fanns ingen gripen. Polisen rubricerar våldtäkten som grov och efterlyser vittnesupp­gifter från Vireberg i närheten av Frösundale­den.

– Det kan vara att man sett något avvikande beteende eller har en känsla av att något inte stämmer. Vi knyter oss inte till en exakt plats utan det kan vara att man gjort iakttagels­er i området runt omkring, säger Helena Boström Thomas, presstales­person hos Stockholms­polisen.

Den misstänkta brottsplat­sen spärrades av under natten och polisen utförde en teknisk undersökni­ng.

 ?? FOTO: FREDRIK STRANDBERG ?? BROTTSPLAT­S. Polisen är intressera­d av iakttagels­er i närheten av Frösundale­den. Någon dag efter det misstänkta överfallet sattes denna skylt upp.
FOTO: FREDRIK STRANDBERG BROTTSPLAT­S. Polisen är intressera­d av iakttagels­er i närheten av Frösundale­den. Någon dag efter det misstänkta överfallet sattes denna skylt upp.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden