Mitt i Spånga

Bolagets roliga erbjudande – biobiljett­er till spelarna

Sätt in 100 kronor – få en biobiljett och 500 kronor att spela för

-

Är du ute efter att njuta av en härlig biokväll i höstmörkre­t? Då ska du passa på nu – spelbolage­t Comeon skickar nämligen en biobiljett till alla nya spelare och ger dem 500 kronor att spela om man sätter in 100 kronor. Det svenska spelbolage­t Comeon är kända för att vara fyndiga och innovativa. De har under många år gett sina spelare roliga mervärden. Tidigare har bolaget bland annat gett bort kalsonger, pizzor och badmadrass­er till sina spelare.

Comeon har funnits över tio år på den svenska marknaden och man räknas idag som ett av de största bolagen.

Mervärde till spelarna

I sin nya kampanj satsar Comeon nu på filmkvälla­r, allt för att ge det lilla extra till sina spelare. Man ger bort en biobiljett och 500 kr att spela för till de som sätter in 100 kronor.

– Det är viktigt för oss att visa våra spelare att vi vill ge dem lite extra. Vad passar inte bättre än att låta dem gå på bio nu under hösten, säger Comeon:s Sverigeche­f.

Erbjudande­t gäller både för dig som gillar att spela på sportodds och på casino.

För att få sina 500 kronor att spela för och sin biobiljett kvävs alltså endast att man sätter in 100 kronor. Dessutom får du 20 freespins på spelet Jumanji.

Det blir inte mycket generösare än så här. Biobiljett­en skickas hem till dig.

Streama sport gratis

För dig som älskar sport har ComeOn också ett stort utbud som livestream­as.

Som medlem på Comeon kan man se tennis, basket, fotboll och ishockey i allra högsta världsklas­s via livestream­en.

För att använda livestream­en måste du vara inloggad och ha pengar på ditt spelkonto. Du måste också befinna dig i Sverige, Norge eller Finland.

 ??  ?? Det svenska spelbolage­t Comeon är kända för sina roliga och unika kampanjer. Tidigare har bolaget bland annat i sina kampanjer gett bort pizzor och kalsonger till nya spelare. Nu ger man biobiljett­er till alla nya spelare som sätter in 100 kronor.
Det svenska spelbolage­t Comeon är kända för sina roliga och unika kampanjer. Tidigare har bolaget bland annat i sina kampanjer gett bort pizzor och kalsonger till nya spelare. Nu ger man biobiljett­er till alla nya spelare som sätter in 100 kronor.
 ??  ?? Sätt in 100 kr på spelbolage­t Comeon och du får 500 kronor att spela för plus en biobiljett.
Sätt in 100 kr på spelbolage­t Comeon och du får 500 kronor att spela för plus en biobiljett.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden