Mitt i Spånga

FRÅGAN · Hur fördriver du tiden i kollektivt­rafiken?

-

Cecilia Cronqvist, 26, lärare, Vällingby:

– Jag gör nog som de flesta andra och håller på med mobilen, tittar på Youtube eller lyssnar på poddar. Mina favoriter är ”Nu börjar livet” med Rebecca Stella och Vanessa, samt ”Framgångsp­odden”.

 ??  ?? – Tyvärr håller jag på en hel del med mobilen; spelar spel eller läser nyheterna och sådant. Ibland har jag faktiskt med mig en bok dock! Just nu läser jag ”Mannen i skogen”, en biografi om Vilhelm Moberg av Jens Liljestran­d.
Abdul Jabbar, 68, pensionär, Vällingby centrum:
– Jag brukar läsa historiebö­cker på arabiska, titta på telefonen eller uppdatera mig om nyheterna; mest de politiska. Jag försöker hänga med så mycket jag kan i vad som händer i mitt hemland Irak.
– Tyvärr håller jag på en hel del med mobilen; spelar spel eller läser nyheterna och sådant. Ibland har jag faktiskt med mig en bok dock! Just nu läser jag ”Mannen i skogen”, en biografi om Vilhelm Moberg av Jens Liljestran­d. Abdul Jabbar, 68, pensionär, Vällingby centrum: – Jag brukar läsa historiebö­cker på arabiska, titta på telefonen eller uppdatera mig om nyheterna; mest de politiska. Jag försöker hänga med så mycket jag kan i vad som händer i mitt hemland Irak.
 ??  ?? – Jag brukar läsa romaner, lyssna på musik eller sticka. Jag började sticka för ett välgörenhe­tsprojekt och sedan har jag bara fortsatt, det är väldigt mysigt och rogivande. Just nu gör jag ett par vantar.
– Jag brukar läsa romaner, lyssna på musik eller sticka. Jag började sticka för ett välgörenhe­tsprojekt och sedan har jag bara fortsatt, det är väldigt mysigt och rogivande. Just nu gör jag ett par vantar.
 ??  ?? Martin Brandhorst, 51, konsult, Råcksta:
Martin Brandhorst, 51, konsult, Råcksta:
 ??  ?? Susanna Perttula, 38, fritidsled­are, Blackeberg:
Susanna Perttula, 38, fritidsled­are, Blackeberg:

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden