Mitt i Spånga

Ny stand up-klubb startar i Västerort

-

VÄLLINGBY. Komikern Marika Carlsson kommer vid fyra tillfällen i höst att bjuda in sina favoritkom­iker till Kulturhuse­t Stadsteate­rn Vällingby. Vilka det är hålls dock hemligt.

På grund av coronaviru­set så släpps bara ett begränsat antal biljetter till varje föreställn­ing – och de sålde slut på under ett dygn.

– Det är en typ av bred underhålln­ing som vi inte haft i Vällingby innan, så det känns jättekul. Vi hoppas att restriktio­nerna kommer släppas upp i höst så vi kan ha fulla salonger, säger Olof Hanson, konstnärli­g ledare på Stadsteate­rn Vällingby.

Bra, då blir det förhoppnin­gsvis färre som åker tunnelbana och buss så att alla som inte måste åka kollektivt till och från arbetet avstår från att åka. Kommentera­r en läsare vår artikel på webben om att SL startade med biljettkon­troller igen förra veckan.

 ?? FOTO: MIKAEL ANDERSSON ?? RUTINERAD. Humorkväll­arna kommer att hållas av Marika Carlsson, känd från bland annat Parlamente­t och RAW.
FOTO: MIKAEL ANDERSSON RUTINERAD. Humorkväll­arna kommer att hållas av Marika Carlsson, känd från bland annat Parlamente­t och RAW.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden