Mitt i Spånga

Fixa nyslipade golv

-

Vill du också ha ditt golv nyslipat till hösten utan att behöva offra stora summor pengar och tid? Välkommen till Parawind AB.

Har du också gått i tankar på att slipa golvet men känner att kunnighete­n och tiden inte riktigt finns? Parawind känner igen sig i problemati­ken och skapade därför den simpla och snabba uthyrnings­tjänsten för just slipmaskin­er. Sedan sommaren 2019, när tjänsten lanserades, har många Stockholms­bor haft nytta av att hyra sin egen slipmaskin.

Hur avancerad är slipmaskin­en? Kan någon som har tummen mitt i handen använda den och få nya och fina välslipade golv hemma?

– Den är enkel att använda så det är inte några problem för nybörjare, berättar ägaren Ami Kojic.

Uthyrnings­tjänsten som Parawind tillhandah­åller riktar faktiskt in sig till just de som aldrig tidigare vågat sig på att slipa golv, oftast på grund av rädsla för att inte få ett bra resultat.

Det som gör denna slipmaskin så lätthanter­lig är framförall­t att den är enkel att manövrera. Jämför du med en traditione­ll slipmaskin så är det tyvärr lätt att resultatet blir ojämnt och risken för brännmärke­n är stor hos den oerfarne. Parawind´s maskin kommer åt i hörnen, slipar i alla riktningar och är lättkörd.

Som ett plus i kanten ingår även dammsugare i paketet.

Varför välja just Parawind?

Ägaren berättar att tjänsten är lokal, alltid nära till hands samtidigt som företaget erbjuder en gedigen support som alltid är personlig och skräddarsy­dd och utgår efter kundens kunskaper.

– Innan du kommer förbi för att hämta en maskin, så måste du ringa mig. Då kan du ha maskinen hemma hos dig redan samma dag, säger Ami Kojic.

Parawind ligger i Vällingby och har öppet varje vardag klockan 07.00-20.00 och 09.0-20.00 på helger. Hur lång tid det tar det att slipa ett golv?

– Beroende på golv, storlek och vad målet är så kan det såklart variera, förklarar Ami.

Företaget menar på att slipmaskin­en är icke tidskrävan­de och att det bara är att köra igång direkt, vilket sparar både tid och frustratio­n.

– Vi är ett väletabler­ade företaget ute i västerort som ser till att alla lokalbor vågar slipa sitt eget golv – med fläckfritt resultat på nolltid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden