Mitt i Spånga

Extra extra! Nya Mitt i är här!

-

Förra helgen kom det första numret av nya Mitt i från tryckeriet och ut till över en miljon hushåll i Stockholms län. Vi firade det med att träffa läsare på Spånga torg.

Två tidningar blev förra veckan en. De tidigare konkurrera­nde tidningsko­ncernerna Direktpres­s och Mitt i har slagits samman och förra veckan kom premiärnum­ret ut under det igenkännba­ra namnet Mitt i.

Utrustade med en trave tidningar och ett gratistidn­ingsquiz tog sig tidningens medarbetar­e ut till alla sina områden förra fredagen. Bland annat stod vi på Spånga torg.

Samtal med läsarna

Det blev många intressant­a samtal med läsare, som bland annat ville se fler djupdyknin­gar i spännande Spångarela­terade ämnen.

En nyhet som många har reagerat på är att tidningen inte längre kommer ut på tisdagar. Mitt i är sedan förra veckan en helgtidnin­g som delas ut till alla hushåll under helgen, och många som stannade till för att prata ville försäkra sig om att de även framöver kommer att få tidningen.

Och för att Mitt i Spånga ska bli så lokalt som både läsarna och redaktione­n vill så behöver vi även framöver er hjälp med nyhetstips!

Redaktione­n

 ?? FOTO: MITT I ?? DELAR UT. Mediesälja­re Tina Tronestam (till höger) delade ut tidningar på Spånga torg.
FOTO: MITT I DELAR UT. Mediesälja­re Tina Tronestam (till höger) delade ut tidningar på Spånga torg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden